Prijs 29.95 Euro €
Categorie Wereld
gepubliceerd datum 21/06/2018
Bekeken 301
Land Netherlands


Deel 1 + 2 samen voordelig verzenden


boeken zijn nieuw en ongelezen


prijs is inclusief verzenden


niet bieden a.u.b.


al 13 jaar actief op MP dus een vertrouwd adres met aankoopbescherming PayPal.


samen gratis verzenden met UPS(track&trace code).


geen extra kosten voor verzenden die is altijd inclusief!
 • BOEK VAN DE MAAND DWDD*Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt Harari de dromen en nachtmerries van de eenentwintigste eeuw van onsterfelijkheid tot kunstmatig leven. Hij stelt fundamentele vragen: Waar gaan we naartoe? Hoe beschermen we onze kwetsbare wereld tegen onze eigen verwoestende krachten? En als we in staat zijn door technologische vooruitgang ons lichaam en onze geest te verbeteren, wat gebeurt er dan met de mensen die zich niet laten upgraden? Wat voor sociale gevolgen zal deze tweedeling hebben? Volgens Harari is het essentieel om meer te begrijpen van de technologische revoluties om ons heen, anders hebben we geen invloed op de koers van onze toekomst. Dit is de volgende stap in onze evolutie. Dit is Homo Deus. Met een voorwoord van Bas Heijne.
Honderdduizend jaar geleden waren er wel zes verschillende menssoorten. Nu is er maar één soort over, en dat zijn wij. Homo sapiens. Hoe komt het dat alleen wij zijn overgebleven? Hoe kwamen onze voorvaderen op het idee om steden en zelfs koninkrijken te stichten? Waarom gingen we in goden geloven, maar ook in natiestaten, en in bedrijven. Waarom vertrouwen we op geld, boeken en wetten? En hoe zal onze wereld er in de toekomst uitzien?


In Sapiens neemt Yuval Noah Harari ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn? In zijn aanstekelijke relaas laat Harari ons kennismaken met een raadselachtig fenomeen: de mens.


'Zeventigduizend jaar geleden was Homo sapiens nog een onbeduidende diersoort die zo'n beetje zijn eigen gangetje ging in een uithoek van Afrika. In de millennia daarna veranderde hij zichzelf in de absolute heerser van de planeet en de grootste nachtmerrie van het ecosysteem.'

Een belangrijk en provocerend boek. Barack ObamaEen grootste historie van de menselijke beschaving. Mark ZuckerbergLastig om niet in één keer uit te lezen. Bill Gates

Naam: Marga


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   
  verkoper:


  Marga

  Lokatie: nijmegen - Netherlands


  Generated in 0.030684947967529 ms